Kocapınar Ortaokulu
KOCAPINAR MAH. KOCAPINAR KÜME EVLERİ KOCAPINAR ORTAOKULU BLOK NO 346 SERİNHİSAR / DENİZLİ

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin amaçlarını davranışlarına dökebilen, “Bilgi Çağının” gerektirdiği tüm bilgileri kullanabilen, bilgiye ekonomik değer kazandırabilen ve stratejisini belirleyebilen, sosyal, kültürel ve ekonomik yönden ihtiyaçlarını karşılayabilmek için fırsatları değerlendirebilen, kendine ve topluma bu yönde fırsatlar oluşturabilen, bireyler yetiştirmek ve kurumumuzdan hizmet alan kişilerin memnuniyetini sağlayan lider bir eğitim kurumu olmak.

MİSYON

Öğrencilerimizi çevresel şartlarımızın elverdiği ölçüde üst eğitim kurumlarına en iyi şekilde hazırlamak, üstün nitelikli çevredeki okullarla rekabet edebilecek düzeyde başarılı bireyler yetiştirmek. Eğitim konusunda sadece öğrencilerimizi değil köyümüz insanına da rehberlik yaparak, onları motive ederek mutlu olmalarını ve nitelikli iş yapmalarını sağlamak, bu şekilde eğitimi sadece öğrencilere mahsus olmaktan çıkarıp köyün bütün fertlerini eğitim şemsiyesi altına alarak eğitimi yaşam boyu sürekli hale getirmek.

Normal

09.00 - 15.40

Servis Bilgisi

Her sabah Serinhisar´dan Kocapınar´a ve ders bitiminde Kocapınar´dan Serinhisar´a mahallemizin servisi vardır.

İl:55 İlçe:28

Kocapınar Mahallesi Serinhisar/DENİZLİ